петак, 19. фебруар 2010.

REKONEKCIJA® I REKONEKTIVNO ISCELJIVANJE®

Rekonekcija i njeno delovanje


Rekonekcija® i Rekonektivno isceljivanje® se zasniva na kontaktu sa novim frekvencijama ove isceljujuće energije koja nas oslobađa potisnutih negativnih(programiranih) zapisa naših ćelija i aure.

Od kako smo rođeni, izloženi smo programiranju,kako od strane roditelja tako i okruženja(škole,obrazovne ustanove...)Naravno,vaspitanjem smo naučeni da budemo "dobre devojčice i dečaci"(dečaci ne plaču...) samim tim smo naučeni da emocije ne pokazujemo odnosno da ih potiskujemo.Kako odrastamo,tako imamo sve više i više doživljenih sadržaja,potiskujemo ih,tako da naše ćelije postaju sve gušće.Nekada imamo osećaj da "pucamo po svim šavovima..."

Tim procesom potiskivanja stvaramo blokade u telu,naša životna energija ne može nesmetano da kruži,telo počinje da nas boli(opominje)!
Naše biće poseduje mudrost koja se brine o nama,kada se rasečemo - rana zaraste, samo što mi to shvatamo,zdravo za gotovo,kao i sebe same.

Ta mudrost se starala o nama dok smo se rađali,odrastali...Svaki put kada smo osetili bol,fizičku ili emotivnu,ona se postarala da luči endorfin koji je tu bol potiskivao, da bismo preživeli.

Sada, kada smo dovoljno odrasli,kada ta bol,ne može više da nas ubije,ona želi da se oslobodi...

S obzirom da nismo dobili uputstvo za upotrebu svog biča,kad smo se rodili, mi o tom procesu, ne znamo skoro ništa.Tako ćemo, kada nas nešto zaboli, otići kod lekara(programiranje) koji će nam odmah "ustanoviti" dijagnozu ( di - dvoje i agnozis - neznanje.) Lekar će nam prepisati lekove, koji će se postarati da se ta bol, koja je trebala da se oslobodi,ponovo potisne nazad...

Osetićemo trenutno olakšanje zahvaljujući leku ali to neće potrajati dugo...
Ako dovoljno dugo ostanemo u ovakvom stanju stalnog potiskivanja, znamo u kom pravcu će nas to odvesti.Zbog toga smo danas suočeni sa kulminacijom bolesti i drastičnim porastom smrtnih slučajeva,bez obzira na uzrast.Činjenica je da smo bolesni više nego ikada...

Rekonektivno isceljivanje® je proces u kome se naše telo(biće) dovodi u ravnotežu,za bolesne to,naravno,znači izlečenje.

U ovom procesu se oslobađamo svih potisnutih sadržaja. Ne moramo više prolaziti kroz bol.Ove frekvencije nam pomažu da samo kroz (uglavnom) tri tretmana pokrenemo ovaj proces oslobađanja.(kao klupko,koje smo do sada namotavali,počinje da se odmotava...)

Za razliku od Rekonektivnog isceljivanja®, Rekonekcija® (ili Lična rekonekcija) se radi jednom u životu i ogleda se u omogućavanju osvešćivanja našeg osnovnog ličnog potencijala i talenta.Ova nova vibracija kao da reprogramira naš genetski kod, otklanjajući greške slično antivirus programu, u nekim slučajevima koriguje i ozbiljne genetske poremećaje.

Rekonektivna energija ponovo povezuje sve nivoe u čoveku, ostvarujući tako unutrašnji sklad i jedinstvo sa univerzumom. Poput logovanja na internet,čovek se povezuje sa sveobuhvatnom inteligencijom života,koja iz beskraja svojih mogućnosti bira one informacije i energije koje najviše odgovaraju datom čoveku i svakom njegovom problemu.

Ličnom rekonekcijom se oslobađamo strahova i osećaja krivice,što je,naravno,uzrok mnogih bolesti,umesto da se konfrontiramo, postajemo kreativniji,stičemo sposobnost boljeg izbora pri odlučivanju,stičemo veću sposobnost da darujemo i primimo ljubav,u stanju smo da uživamo u sadašnjem trenutku a takođe se balansira endokrilni sistem koji kontroliše metabolizam.

Rekonekcija® aktivira povezivanje DNK lanaca.To stvara uslove da se brže razvijamo na svim planovima.Ovaj proces nas približava našem optimalnom genetskom kodu, povećava naše potencijale i često izaziva velike promene i napredak u životu pojedinca i njegovom opštem zdravlju.

Stavljanje ovog dara u službu razvoja ljudske civilizacije, predstavlja ispunjenje naše svrhe rođenja i ostvarenje najviše lične sreće.Često, klijenti menjaju posao, okruženje, životne okolnosti, kako bi bili u skladu sa svojom istinskom prirodom.

Jedini ograničavajući faktor isceljujućeg i razvojnog efekta rekonekcije leži u spremnosti klijenta da prihvati promene, koje sa sobom nosi,ponovno povezivanje sa celinom. Jedna do tri polučasovne seanse pouzdano pokreću proces,čiju dinamiku sami određujemo našim izborom,da dopustimo usklađivanje sa sobom i životom.

Dolazimo tako do Biblije u kojoj smo pojam "prosvetljenja" shvatali kao proces koji se odvija na duhovnom nivou, međutim, kako dolazimo do novih istina i saznanja, očigledno je da se taj proces odvija i u našim ćelijama,koje podstaknute ovim isceljujućim energijama, postaju manje guste,ustvari prosvetljene.Stiče se utisak da se radi o kompletnom našem biću,koje prolazi kroz ovu transformaciju,na svom putu ka prosvetljenju.

OVO JE BUDUĆNOST U KOJU SMO ZAKORAČILI VEĆ SADA!"Neka bude svetlost..."

Нема коментара:

Постави коментар